Daikin

Daikin wandmodel

Daikin Vloermodel

Daikin is met bijna 100 jaar ervaring op het gebied van airconditioning het meest gerenommeerde aircomerk in de markt en staat bekend als het beste airco merk. Daikin heeft talloze innovaties op de markt gebracht die vandaag de dag de norm zijn in airconditioning.

 

DE VOORDELEN VAN EEN DAIKIN AIRCO 

Daikin airconditioning biedt een unieke reeks voordelen ten opzichte van andere airco’s op de markt. Als toonaangevende fabrikant van airconditioning en klimaatbeheersingssystemen heeft het bedrijf een reputatie opgebouwd voor innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid.

  • Hoge energie efficiëntie 

Een van de belangrijkste voordelen van Daikin airconditioning is de energie-efficiëntie. Daikin biedt verschillende modellen met geavanceerde technologieën die het energieverbruik aanzienlijk verminderen. Dit betekent dat klanten lagere energierekeningen kunnen verwachten en tegelijkertijd een aanzienlijke bijdrage leveren aan de bescherming van het milieu. Verschillende modellen van het merk beschikken over het energielabel A+++ en deze modellen verbruiken gemiddeld slechts 80 kWh per jaar voor het het koelen van bijvoorbeeld een slaapkamer. Dit staat gelijk aan de opbrengst van een kwart van slechts één zonnepaneel! 

  • De beste luchtkwaliteit dankzij Flash Streamer technologie

Daikin biedt niet alleen comfortabele temperaturen, maar verbetert ook de luchtkwaliteit. De Daikin Flash Streamer technologie in de airconditioners zorgt voor een efficiënte verwijdering van verontreinigende stoffen en allergenen, zoals stof, pollen, schimmelsporen en zelfs virussen. Deze technologie is zelfs zo effectief dat het, volgens uitgebreide studies, in staat is om meer dan 99,9% van het Coronavirus te inactiveren in slechts 3 uur tijdMet een Daikin airco verwarmen is daarom ook een uitstekend idee!

  • Comfort en gemak

Daikin biedt een hoog niveau van comfort en gebruikersgemak. De unieke intelligente bewegingssensor zorgt voor een optimale luchtstroom en dankzij de Onecta app kunt u uw apparaat overal bedienen en het energieverbruik inzien. Maar misschien nog wel een van de grootste voordelen is dat een Daikin airco stylish is en daarnaast een van de meest stille airco’s op de markt heeft. 

  • Duurzaamheid 

Een ander voordeel van Daikin airconditioning is de duurzaamheid. De organisatie is een pionier op het gebied van milieuvriendelijke technologieën en heeft zich tot doel gesteld om tegen 2050 klimaatneutraal te zijn. De airco’s maken gebruik van innovatieve technologieën, zoals warmtepompen en koudemiddelen met een lage GWP (Global Warming Potential), om de impact op het milieu te verminderen en de duurzaamheid te bevorderen. Zowel om te koelen als om met een Daikin airco verwarmen is goed voor uw ecologische voetafdruk.

  • Uitstekende garantie en service

Bij Daikin begrijpen ze hoe belangrijk het is om vertrouwen te hebben in uw aankoop. Daarom bieden ze uitgebreide garanties op hun airconditioningproducten. De garantieperiode verschilt per product, maar over het algemeen geldt er een garantie van 5 jaar op onderdelen en arbeid, afhankelijk van het model. Daarnaast krijgt u ook een garantie van 10 jaar op de compressor, die het belangrijkste onderdeel van de airconditioning is. Dit betekent dat u jarenlang zonder zorgen kunt genieten van uw airconditioning.